Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Rebecka Sjöberg från TT ger sina praktiska tips om hur man gör sina mjuka värden och produktunikitet till nyheter.

Vad är värdet/nyheten jag kan lyfta fram i mitt företag?
Hur drar jag nytta av att vara kvinnlig företagare i media?
Hur skriver jag en intressant nyhet?
Vilken är den bästa timingen, månad, dag, klockslag?
Hur når jag media? Branschpress, Lokalmedia, Radio/TV eller via sociala medier, vad passar bäst för mitt innehåll?
Var, när och hur skickar man ut?

Många frågor, och svaren får vi på föreläsningen. Passa även på att ställa dina egna frågor. Här har du chansen att lära dig om hur PR branschen fungerar och hur du ska dra nytta av den. Vi äter gemensam frukost kl. 7.30 och föreläsningen börjar kl. 8.00.

Anmäl dig via mail till info@kvinnorforetag.nu och betala in 125 kr till vårt swish-konto: 123 362 63 06 senast torsdag 15/11.

Varmt välkommen!

TT Nyhetsbyrån sysslar, trots namnet, inte bara med nyheter. Under åren har vi vuxit och även blivit bildbyrå, grafikbyrå och innehållsbyrå. Vi har flera tjänster som gör det enklare för dig att kommunicera. Vårt bildarkiv innehåller miljoner bilder, allt från historiska till samtida genrebilder. Våra illustratörer är Sveriges främsta på att kommunicera med infografik. Allt vårt nyhetsmaterial kan du också få levererat till dig som en del i din omvärldsbevakning.
Skicka pressmeddelanden med Via TT, en pressmeddelandetjänst som når alla Sveriges redaktioner, från de största till de mest nischade. Dessutom kan du hålla koll på trender och aktuella händelser med TT-kalendern. Kolla även in TT-språket för skrivregler, ord och begrepp. Kort och gott, vi har något för alla som vill kommunicera.