Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Nästa torsdag är det äntligen dags för vår efterlängtade julfest! I år ses vi på fina Rönneberga konferensanläggning ute i Elfvik.

Vi bjuds på en fantastisk föreläsning ”Säg JA till livet” av inspirerande Anna Sunneborn. Hon får oss att inse kraften i att ta ansvar över våra egna liv för att nå dit vi vill och samtidigt må bra längs vägen.

En föreläsning full av humor, känslor och tänkvärda ord. Anna delar med sig av sina egna erfarenheter och hur hon ser på livet. ”Det går upp och ner som en hiss – ibland är vi i källaren och ibland är vi på top floor och känner oss oövervinnerliga.”

Hur vill du att ditt liv ska se ut imorgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Ta chansen och bli den du vill vara!

Anna är en efterfrågad föreläsare som inspirerar, motiverar och utmanar – på ett personligt sätt. Och som en av alla företagskunder säger: ”Anna, du äger! Du når fram med ditt budskap genom att blanda skratt, tårar och gåshud. Världsklass helt enkelt.” Christian Hermelin VD

Program:
Mingel med välkomstdrink kl 18.00-18.30
Föreläsning med Anna Sunneborn kl 18.30-19.30
Därefter serveras vi en härlig 3-rätters middag.

Pris: 494 kr inkl moms (395 kr + 25% moms) för en helkväll med föreläsning och 3-rätters middag. OBS! Kolsyrat bordsvatten ingår, övriga drycker betalas av var och en på plats.

Pris för gäster: 540 kr inkl. moms (430 kr + 25% moms) Självkostnadspris

Anmälan: Maila din anmälan till info@kvinnorforetag.nu och swisha din betalning till Kvinnor & Företags Swish-konto: 123 362 63 06 senast tisdag 4/12.

Rönneberga bjuder oss dessutom på ett fint erbjudande där vi får tillgång till deras mysiga bad- och relaxavdelning för endast 150 kr/person. (Ordinarie pris 250 kr)

Vi är välkomna dit under eftermiddagen för att njuta av deras härliga pool, bubbelpool, ång- och torrbastu. Dessutom ingår lån av morgonrock och tofflor. Så passa på att inleda vår julfest med en välgörande eftermiddag med bad- och relax.

Varmt välkomna!