Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Är du redo ta nästa steg i ditt företagandet?

Välkommen till en interaktiv kväll. Under kvällen turas vi om att stå i centrum. Vi hjälper, pushar, inspirerar och stöttar varandra.

Mötesmetoden och begreppet ”Mastermind” myntades redan 1925 av Businessgurun Napoleon Hill. Tanken är, att genom att slå ihop våra kloka huvuden, i en harmonisk omgivning, skapa en gemensam hjärnaktivitet som är överlägsen summan av var och en.

Ta med dig en frågeställning som du vill ha hjälp med t ex

– Hur ska jag göra för att…

– Jag söker en person som…

– Jag behöver mer…

– Hur blir jag av med…

Vi delas in i mindre grupper och låter kreativiteten flöda. Du kommer lämna träffen med mer energi, full med idéer och med en känsla av att ett helt gäng kompetenta kvinnor stöttar dig och ditt företagande. Det bygger naturligtvis på att du också bidrar med din kunskap, erfarenhet och engagemang. Så om du är beredd att både ge och ta så kommer du tycka att kvällen är fantastiskt!

Feedback från förra master mind träffen:

”Riktigt bra, strukturerat och kreativt sätt att ta del av värdefulla idéer och input till den fråga jag ville få hjälp med.”

”Det är inte ofta, händer i stort sett aldrig, att jag för denna typ av diskussion med andra personer som inte är i min direkta närhet. Det gav mig ny insikt på ett par områden i mitt dagliga arbete och det ledde t o m (!) till omgående förändring. Små saker som jag redan hade bestämt mig för var ”bästa lösningen” men jag lyssnade, tog till mig och förändrade. Det gav mig ny energi.”

”Jag fick massor av tankar i huvudet och några som jag omedelbart behövde åtgärda.”