Om föreningen 2018-04-26T17:32:28+00:00

Kvinnor & Företag – ett nätverk fyllt av värdefulla kontakter

Kvinnor & Företag Lidingö är affärsnätverket för kvinnliga företagare inom olika branscher. Vill du utveckla både dig själv och ditt företag? Gå med du också och låt dig inspireras, utbyta affärsmöjligheter och idéer. Det spelar ingen roll om du är nyföretagare eller har lång erfarenhet. Inga krav, bara en mängd möjligheter.

Kvinnor & Företag startade som ett nätverk av Marianne Stenborg och Lena Sylvén hösten 1994 och ombildades 1996 till en ekonomisk förening. Föreningen är partipolitiskt obunden. Förutom den årliga medlemsavgiften betalar du en subventionerad mötesavgift för de aktiviteter du deltar i.

Föreningens syfte är:

• att utbilda och utveckla medlemmarna inom företagandets olika områden.
  • att utveckla och stärka de etablerade företagarna och nystartade företagare.
  • att lyfta fram kvinnors kunnande och ge kvinnors företagande ett ansikte för dem själva och för omgivningen.
  • att främja nätverk mellan kvinnliga företagare på Lidingö.
  • att verka för att främja villkoren för företagandet på Lidingö.

Föreningens arbete leds av en styrelse, som väljs på årsstämman. Som medlem i föreningen har du möjlighet att påverka föreningens beslut.

2018 års styrelse

Styrelsen valdes på Kvinnor & Företags föreningsstämma i mars 2018. Vi är 6 personer som med engagemang och vilja vill skapa en förening i vilken våra medlemmar ska hämta inspiration, erfarenhetsutbyte, nya affärsmöjligheter och relationer. Styrelsen representerar olika branscher och bakgrund. Vi kan nås på info@kvinnorforetag.nu

• Sandra Molander – Kommunikation, nyhetsbrev
  • Annika Öhrberg – Medlemsansvarlig, hemsidan
  • Paula Lönnqvist – Ordförande, Program & aktiviteter
  • Anette Dynesius – Program & aktiviteter
  • Anna Nordberg – Ekonomiansvarig, fakturering
  • Christina Pihl – Kommunikation, sekreterare

Styrelsens mål 2018

• Att rekrytera fler medlemmar och få bättre ekonomi.
  • Att ordna spännande föreläsningar.
  • Att kommunicera med medlemmarna genom nyhetsbrev och Facebook.
  • Att synliggöra och följa upp medlemmarna och deras verksamheter.
  • Att verka för att öka nätverkandet och handeln inom föreningen.

Revisor
Sissel Sigbladh

Valberedning
Katarina Rogeman, Marianne Stenborg, Christina Marmolin

Nomineringsgrupp för Årets Medlem 2018
Självskriven ledamot är Årets Medlem 2017

Återställ lösenord
Ange din e-postadress så skickar vi ditt nya lösenord.