Laddar Evenemang

Vi på Kvinnor & Företag på Lidingö är stolta över att presentera en inspirerande föreläsning med entreprenören Ann-Sofie Hermansson, grundaren av det framgångsrika företaget Smart in the Dark. Evenemanget kommer att äga rum i Innovatechs lokaler, en plats som andas innovation och kreativitet.

Smart in the Dark är känt för sina snygga och funktionella reflexer, en produkt som kombinerar säkerhet med stil. Ann-Sofie Hermansson har med sin unika vision och outtröttliga drivkraft byggt upp företaget från grunden. Nu kommer hon att dela med sig av sin resa, från idé till verklighet, och de utmaningar och triumfer hon har stött på längs vägen.

Denna föreläsning är en unik möjlighet att få insikt i entreprenörskapets värld. Ann-Sofie kommer att dela med sig av sina erfarenheter, lärdomar och bästa tips för att inspirera och motivera andra att följa sina drömmar och skapa framgångsrika företag.

Vi ser fram emot att välkomna er till denna inspirerande kväll fylld med kunskap, nätverkande och inspiration. Oavsett om du redan är en etablerad företagare, eller bara drömmer om att starta ditt eget företag, kommer du att lämna med nya insikter och verktyg för att ta ditt nästa steg på din egen entreprenörsresa.

Anmäl dig idag på info@kvinnorforetag.nu för att säkra din plats och ta del av denna unika möjlighet att lära av en av Sveriges mest framstående entreprenörer. Vi ser fram emot att se dig där!

Share This Post, Choose Your Platform!