Laddar Evenemang

Lyft dig själv och ditt företag till nästa nivå med hjälp av andra! 

Välkommen till en kväll då vi både ger och får. Under kvällen turas vi om att stå i centrum. uppmuntrar, utmanar, inspirerar och stöttar varandra.

Vi kommer denna gång ha ett specifikt ämne:
Hur kan vi sälja våra tjänster och produkter på ett naturligt sätt i vardagen – till vem, var och hur?

Genom att skapa en stämning med känsla av support och stöd, där vi slår våra kloka huvuden ihop för att tänka i nya banor, få nya idéer och förhållningssätt, så blir vi tillsammans mycket större.

Vi kommer använda oss av mötesmetoderna Mastermind och Time to Think för att inspireras och tänka nytt. Vi kommer också titta på våra styrkor och eventuella hinder. Vi kommer arbeta och skapa i både stor grupp och mindre grupper, där vi både ger och tar emot.

Vår förhoppning är att du kommer lämna träffen med mer energi, nya eller bekräftade idéer och med en känsla av att ett helt gäng kompetenta kvinnor stöttar dig och ditt företagande.

Det bygger naturligtvis på att du också bidrar med din kunskap, erfarenhet och ditt engagemang. Om du är beredd att både ge och få så kommer du tycka att kvällen är givande och fantastisk.

Max 12 deltagare. 
Plats: Björnvägen 14, Lidingö. Ingång från gården, på högra sidan av huset.
Parkering kan finnas på Björnvägen, annars på Siggebovägen några minuters promenad bort
Tid: tisdag 29 november 18-20:30. Samling med te, kaffe och lite tilltugg från 17:45. Kom gärna i god tid så du hinner landa innan vi startar.

Välkommen hälsar Paula och Kara

Anmäl dig till info@kvinnorforetag.nu 

Share This Post, Choose Your Platform!