Laddar Evenemang

Vi är glada att bjuda in er till vår sommarfest, en kväll fylld med glädje, god mat och givande samtal. Det är en perfekt möjlighet att koppla av och umgås med likasinnade kvinnor från vårt nätverk.

Passa på att bjuda med en väninna som är nyfiken på nätverket eller som helt enkelt är sugen på en riktigt trevlig helkväll i glatt sällskap. Det kommer bli en fantastisk chans för oss alla att lära känna varandra i vårt engagerade nätverk ännu bättre.

Kvällens program:

  • Ett glas bubbel vid ankomst (alkoholfria alternativ finns)
  • Snittar med tonfiskröra och hummus på Mitas egna fröknäcke
  • En läcker buffé bestående av quinoasallad, glasnudelsallad, sesammarinerade kycklingspett, teriyaki laxspett, srirachakräm, mixsallad och Mitas hälsosamma rawfoodboll som avslutning
  • Självklart kommer vi även ha ett mycket uppskattat lotteri (vill du som medlem bidra till lotteriet hör av dig till info@kvinnorforetag.nu)
  • Utnämning av Årets Kvinnliga Företagare

Datum: 1 juni 2023
Tid: Kl. 19:00 – 23:00
Plats: På uteserveringen hos Mitas Mat (partytält finns) på Södra Kungsvägen 59, Lidingö
Anmälan: Swisha 350 kr till 123 362 63 06. Glöm inte att ange namn och antal deltagare i meddelandet vid betalningen. Sista anmälningsdatum är den 26 maj. Anmäl dig i god tid då platserna är begränsade. Din betalning gäller som anmälan och är bindande. Maila info@kvinnorforetag.nu senast den 26 maj om du har önskemål om specialkost.

Dryck (både med och utan alkohol) säljes på plats av Mitas Mat som nu har fått rättigheter 🙂

Vi ser fram emot att fira sommaren tillsammans!

Varmt välkommen!

Share This Post, Choose Your Platform!